Hunden Bella

Vores dejlige, gule labrador Bella på 4 år, som er så rolig og god af sig og er besøgshund ved Trygfonden. Hun opholder sig i stuen og stikker nu af da hovedet ind igennem reolen for at få en godbid af børnene eller blive nusset og klappet lidt. 

Selv de helt små spirevipper elsker, når Bella stikker hovedet ind igennem reolen for at se, hvad der sker på legeværelset. Kommer man for tæt på, så får man et slik på kinden. Her er ingen af børnene bange for hunde. Bella er besøgshund igennem Trygfonden og er vant til mennesker i alle aldre.

Udover de tamme husdyr så har jeg også et blødt hjerte for vilde dyr i nød. Jeg er hjælpeplejer i pindsvineforeningen, og jeg har også haft adskillige fugleunger, som på den ene eller anden måde er kommet for tidligt fra reden. Med omtanke for dyrene så har de store af børnene fået lov til at deltage i fx fodring mm. og det giver anledning til en god snak og læring om naturens dyr.

Gurli og Cornflakes

Kaninerne Gurli og Cornflakes er vores to hunkaniner. Børnene er med til at fodre og nogle gange muge ud hos dem. Det er jo en del af det, når man har dyr, og det er der også læring i. Børnene finder ud af, at de skal ae stille og roligt og være gode og nænsomme ved dyrene, for ellers gider dyrene dem ikke.