Andre private børnepassere

Jeg har et tæt samarbejde med den private pasningsordning "Eventyrhulen" ved Pia Ellegaard Mortensen på Teglgårdsvej. Vi er meget ude i naturen og har ofte sang og musik på programmet.

Vi arrangerer på skift aktiviteter og udflugter, som understøtter vores engagement i De Grønne Spirer og vores årsplaner, som vi følger som certificerede naturdagplejere.

Vi hjælper hinanden med gode idéer og inspiration til nye tiltag.

 

 

LEGESTUE

Derudover mødes jeg med de øvrige private pasningstilbud i legestuen i sognegården, hvor vi synger og leger, og ind i mellem har sognegårdsmedhjælper Susanne forberedt et lille teaterstykke eller bamse-skattejagt mm.

Tilsynsførende

Kommunen fører tilsyn 3 gange om året. Her får jeg besøg af en dagplejepædagog, som sørger for at se om børnene udvikler sig, som de skal, og er der grund til bekymring fx. vedr. sproget, den motoriske udvikling eller andet, så kan vi drøfte det her. Dagplejepædagogen kommer 2 gange på anmeldt og 1 gang på uanmeldt besøg.

Børnehave

Vi besøger også de to børnehaver i byen ind imellem. Her leger vi på legepladsen eller kigger på dyrene.

Inden børnene skal starte i børnehave, aftaler jeg et besøg eller to med personalet, hvor jeg tager alle børnene med ind i børnehaven. Her bliver det pågældende barn mødt af en voksen, som byder os velkommen. Som regel er de store børn i børnehaven super dygtige til at give os en rundvisning. Så ser vi, hvor man har sit rum, hvor toilettet er, hvor man spiser og de forskellige legerum.

Dette er for at forberede barnet på det næste skridt. Nye omgivelser, nye legekammerater og nye voksne. Som regel går skiftet godt. Børnene er jo vant til en større børnegruppe, når vi er sammen med "Eventyrhulen" eller i legestue, og de fleste glæder sig til de skal i børnehave, selvom de nogle gange tror, at jeg følger med :-)