Regnvejr er mega sjovt. Især når det er sådan rigtigt regnvejr. Når der er kæmpestore vandpytter, man kan hoppe i, så det plasker til alle sider. Når tagrenden løber over og der pludseligt opstår en kaskade af vand, og når alle legesagerne er fulde af vand, og man kan plaske med hænderne, så vandet sprøjter op i ansigtet. Det er lige sagen. Selvfølgelig bliver ærmerne mm. tit våde, selvom man har regntøj på, men vi har jo heldigvis tørt skiftetøj i kassen, og så er vi jo heller ikke ude hele dagen. Her elsker børnene at komme ud uanset vejret, og det kommer man også til at mærke hjemme.

Om vinteren er vi ude og kælke og bygge snemand. Sne er et fantastisk element at lege i, og børnene skal selvfølgelig prøve at smage på det, forme det til snebolde og mærke kulden mod huden. Det er både lærerigt og en sanseoplevelse.

Vi er selvfølgelig meget mere ude i sommerhalvåret og på dage med godt vejr. Så har vi ofte en madpakke med, hvis vi er på udflugt til skoven eller på cykeltur. I vintermånederne er vi også ude, men børnene bliver hurtigt kolde, og så går det sjove af det, så derfor laver vi flere inde-aktiviteter i den periode.